Medident Hambalabor OÜ

Teenused:
  • hambalabor
Medident Hambalaboris valmistatakse esteetilisi fikseeritud hamba-restauratsioone (laminaadid,panused, kroonid, sillad, implantaadi tööd).
Medident Hambalabori eesmärk on pakkuda hambaarstidele kvaliteetseid hambarestauratsioone ning seda konkurentsivõimelise hinnaga. Kasutame oma töös uuenduslikku kõrgtehnoloogilist aparaatuuri ning esteetilisi materjale.

Panustame kõrgelt ka hambaarsti ja hambatehniku operatiivsele koostööle ning tagame omalt poolt võimalikult kiire ja mugava tööprotsessi. Pakume kõikidele oma koostööpartneritele ka E-LABOR'i kasutamise võimalust.

E-labor võimaldab kiiret ja mugavat arsti ning tehniku vahelist suhtlust. Läbi E-labori on hambaarstil ja -tehnikul võimalik omavahel operatiivselt suhelda, esitada tööde tellimusi (sh. kullerteenust), tegeleda arveldusega ning saada tehtud tööde osas aruandlust. Samuti on läbi E-labori võimalik tellimustele teha erinevaid märkusi ja kommentaare, lisada pildimaterjali ning muid digitaalseid faile. Kõik E-labori infosüsteemis talletatud informatsioon on konfidentsiaalne ning kaitstud!

Oma koostööpartnerite juures hindame kõrgelt planeerimisoskust, täpsust ja kvaliteeti.
Asutuses töötavad:
administratsioon, müük:

Asutuse andmed on muutunud? Teata meile sellest