Tualettpaberi kasutamisõpetus

  1. Tualettpaber on toode, mis on ette nähtud defakatsiooniprotsessi jäänuste likvideerimiseks päraku ümbrusest ja sellega piirnevalt nahapinnalt ning antud kehapiirkonnal lokaalselt kontsentreeritud karvkattelt.
  2. Toodet tuleb säilitada puhtas ja kuivas, pidevalt tuulutatavas ruumis temperatuuril -10 - +30 kraadi Celsiuse järgi. Kusjuures õhurõhu näit peab olema mitte rohkem kui 760 mm ja niiskusprotsent mitte enam kui 60.
  3. Kasutamisel olge ettevaatlik. Säilitage ülim ettevaatus toote käsitsemisel - hoidke käsi ja teisi kehaosi.
  4. Tutvuge põhjalikult käesoleva instruktsiooniga. Instruktsioon tuleb kinnitada kergesti ligipääsetavasse ja hästivalgustatud kohta, kasutajale (kasutajatele) nähtavasse tsooni.
  5. Kinnitage toote rull rinna kõrgusele horisontaalasendis paberihoidjale.
  6. Sooritage defakatsiooniakt.
  7. Veenduge akti õnnestunud lõpulejõudmises ja kutsungite puudumises selle jätkumiseks (antud punkt on oluline kokkuhoiu ja toote ratsionaalse kasutamise huvides).
  8. Haarake parema käe liigutusega toote alumisest servast, seejärel tõmmake toodet järsu liigutusega üles ja paremale umbes 60 kraadise nurga all. Kerige sellisel kombel ära 700-millimeetrine riba (kasutaja mugavuse huvides on toode iga 100 millimeet ri järel märgistatud perforatsiooniga).
  9. Sooritage lindi rebestus erisuunalise käeliigutusega kahe lähema perforatsioonipiirkonna vahel. Isikud, kellel puudub üks ülajäse, sooritavad manipulatsioone tootega terava lõikeriistaga (käärid, lauanuga, habemenuga, väike liharaiumiskirves). Kas utamisel järgige nende esemetega kaasnevates instruktsioonides ette nähtud ettevaatusabinõusid.
    LISAMÄRKUS: Pole soovitav rebestada paberit nii, et rebend väljuks perforatsiooni piirest, seoses ohuga, et toote kiuline struktuur võib saada rikutud või deformeeruda.
  10. Murdke toote ärarebitud riba kokku garmoshga kujuliselt, jälgides, et murdekohad langeksid kokku perforatsiooniga.
  11. Asetage toode sellesse kätte, mis on kasutajale kõige mugavam.
  12. Asetage eelnevate manipulatsioonide käigus ettevalmistatud toode kasutamispiirkonnale ja surudes see tihedalt käega vastu nahakatet, sooritage pühkimisliigutused tuharatevahelises piirkonnas.
  13. Vajadusel korrake manipulatsioone.
  14. Ärge suitsetage toote läheduses. Ärge jätke kasutatud toodet kultuuri-, puhke- ja söögikohtadesse. Hoidke toodet laste eest: tualettpaber pole mänguasi, vaid hügieenivahend. Mitmekordne kasutamine pole soovitav.
  15. Tootja garanteerib toote tõrgeteta töökindluse kogu garantiiajaks, kui kasutaja on järginud ekspluatatsioonijuhendit.
  16. Defektide avastamise korral, mis takistavad toote normaalset ekspluateerimist ning mis on tekkinud tootja süül, võite te toote tas uta parandada lasta või rikkumata toote vastu vahetada. Defekti avastamise korral tuleb tualettpaber saata märgitud aadressil.

NB! Meie leht kasutab küpsiseid (cookies) veebiliikluse analüüsimiseks ning kasutajakogemuse parandamiseks. Jätkates veebilehe kasutamist, nõustud küpsiste salvestamisega sinu arvutisse.