Küsimus nr 2399

Kristina küsis (25. apr 2006)
Käisin just arsti konsultatsioonil kuid otsustasin ka siit arvamust küsida - nimelt esimesed 2 hammast on eespool ja samuti lapsepõlves kukkumise tagajärel üks nendest murdunud ja plombeeritud. Minu soov oli et saaks hambarea sirgeks.
Soovitati järgmiselt: 4 esihammast lihvida (kuna kui ainult 2 siis pole ruumi neile) ning siis selle nelja allesjäänud "tüüka" külge panna kroonid ja kui ma ei eksi siis päris uus asi pidi olema "ceres" nimeline st. et kui muidu on krooni sisu metallist, mis võib vanusega ja igeme liikumisel natuke välja paista, siis see uus asi on ka seest hamba värvi.
Ühe hamba maksumus on ca 5000 krooni.
Loodan et olen väljendanud ennast arusaadavalt ja jään teie poolset arvamust ootama :)
Marek Vink vastas (2006-04-26 09:03)
Kirjeldatud raviskeem keraamiliste kroonidega on selliste esteetiliste ruumipuuduse lahendamisel tihtipeale mõistlik valik. Keerulisem ravi eeldaks pika aja jooksul ortodontilste aparaatide kandmist.
Marek Vink Marek Vink, hambaarst

Haridus: Tartu Ülikool 1989-1992, Helsingi Ülikool 1992-1995. Tartu Ülikooli õppejõud 1997-2005. Hetkel hambaarst Al Mare Hambakliinikus. Hambaarstide Liidu president

Seotud asutustega:
· Meliva Al Mare hambakliinik Vabaõhumuuseumi tee 2A, Tallinn
· Meliva KW hambakliinik Pärnu mnt 22-2, Tallinn

NB! Meie leht kasutab küpsiseid (cookies) veebiliikluse analüüsimiseks ning kasutajakogemuse parandamiseks. Jätkates veebilehe kasutamist, nõustud küpsiste salvestamisega sinu arvutisse.