Küsimus nr 7087

Jüri küsis (1. nov 2015)
Tere
Mure selles, et tagumises hambas auk sees.. täna see suureks läinud ja valu lööb juba silma koopani välja.
Küsite, et miks ei ole läinud arsti juurde, sest eelmine kord, kui käisin, öeldi, et tuimestus aitab: aga ei aita! Arst veel imestas, et teinud juba mitu süsti. Lõpuks ma lihtsalt tõusin püsti ja kõndisin sealt välja. Tegelikult ma arvan et mul on lihtsalt lapsepõlve trauma.. ehk võib seda vist lugeda foobiaks.
Minu küsimus: kas narkoosiga hammaste parandus oleks lahendus? Ja samuti kui palju orienteeruvalt läheb selline protseduur maksma?
Triin Kunsing vastas (2015-11-11 22:29)
Tere Jüri,

Kui on suur hirm hambaarsti ees, siis narkoosis hammaste ravimine on üks võimalus suu korda saada. Kahjuks ei ole mul võimalik töö maksumuse kohta midagi öelda kuna kõik sõltub sellest, mida ja kui palju oleks teha vaja. Narkoosi 1 tund maksab 400 EUR, millele lisandub ravitöö maksumus.
Võiksite pöörduda narkoosis ravi võimalust pakkuvasse hambakliinikusse konsultatsioonile, et oleks võimalik suu seisukord üle vaadata. Tallinnas pakub täiskasvanutele narkoosis hambaravi Kliinik 32, teiste linnade kohta mul kahjuks info puudub.

Kõike head soovides,

Triin Kunsing
Triin Kunsing Triin Kunsing, hambaarst

Haridus: Tartu Ülikool 1995-2000, 2000 a. Stockholmi Karolinska Instituut. Töötab Tallinnas Kliinik 32-s hambaarstina, kus tegeleb eelkõige ravi- ja proteesitöödega

Seotud asutusega:
· Kliinik 32 Tornimäe 5, Tallinn