Küsimus nr 6665

Anastassia küsis (15. apr 2014)
Tervist, mul on selline küsimus, kui mul on umbes 13-15 auku , üks hammas väga valutab viimati oli sinna pandud kaltsium ja midagi veel umbes 2 kuud tagasi. Hambaarstide juures käimine on alati olnud liiga suur stress ja kui tunnen hambaarsti juures valu hakkan rabelema. Alati olen tahtnud , et hambaid ravitakse narkoosi all, siis ma saan lõpuks kõik tehtud ja ei tunne õudsat valu. Leidsin et teil on ainuke kliinik mis pakkub seda teenust ja mul Tekkis küsimus. On see võimalik? Palju see maksab? Ja kui ma ole veel 18a kas haigekassa maksab mulle selle kinni ?
Triin Kunsing vastas (2014-04-28 16:25)
Tere Anastassia!

Kliinik32 pakub tõepoolest hambaravi üldnarkoosis. Meil puudub haigekassaga laste hambaravi leping ning seetõttu peab patsient (isegi alla 19-aastane) ise kõik ravikulud tasuma.

Arvestades, et sul on 13-15 auku, siis pole tõenäoliselt võimalik kõiki auke ühe narkoosi jooksul ravida kuna narkoosi aeg veniks liiga pikaks. Üks hammas (valutav hammas) vajab kindlasti juureravi, mida pole võimalik ühe visiidiga lõpetada. Enne kui oleks võimalik täpsemalt öelda, kui palju Sinu hammaste ravi narkoosis maksma läheks, oleks vaja hambad üle vaadata ja teha panoraamröntgen.

Hinna osas mingigi orientiiri saamiseks on järgnev: narkoosi tunnihind on 400 EUR, millele lisandub hambaravi hind. Ühe tunniga on võimalik ravida 2-4 hammast. Ravile kuluv aeg sõltub hambaaukude suurusest. Ühe hamba täidise e. plommi hinnad jäävad vahemikku 55-80 EUR.

Kui soovid täpsemat hinnakalkulatsiooni, võta palun ühendust Kliinik32-ga ja registreeri ennast konsultatsioonile.

Kõike head soovides,

Triin Kunsing


Triin Kunsing Triin Kunsing, hambaarst

Haridus: Tartu Ülikool 1995-2000, 2000 a. Stockholmi Karolinska Instituut. Töötab Tallinnas Kliinik 32-s hambaarstina, kus tegeleb eelkõige ravi- ja proteesitöödega

Seotud asutusega:
· Kliinik 32 Tornimäe 5, Tallinn