Küsimus nr 5742

Natalja küsis (15. veebr 2012)
Tere. Olen käinud Teie juures 1 aasta tagasi Ode hambakliinikus. Te puhastasite minu hambad kividest igemete all ja lõpus soodaga puhastamine. Umbes poolaasta tagasi käisin polikliinikus ja hambaarst tegi soodaga puhastus, aga see oli nagu loputamine ja kasu sellest ei olnud (Teie juures see oli tõesti sooda SURVE puhastamine).
Küsimus:kas puhastamine sõltub arstist või masinast? Mina praegu panin aega Teie juurde Ode kliinikus, aga seal on pikk järjekord. Kas Blendent kliinikus ja veel üks kliinik Tartus, kus Te töötate (ei tule nimi meelde), omad sama masinat nagu Ode kliinikus?

Ette tänades,
Natalja
Terje Altosaar vastas (2012-02-20 08:08)
Tere Natalja

Ma ei teagi mida vastata. Eks masinaid on erinevaid ja ma ei tea millega teil puhastust tehti. Seega jään vastuse võlgu.

Olen ka Dukan ja Korrovits Hambaravis, Kitsas 8, Tartu.

Jõudu
Terje Altosaar



Terje Altosaar Terje Altosaar, suuhügienist

Lõpetanud 2003 Helsingin Ammattinkorkeakoulun Sdati, 1995.a Helsingin IV Terveydenhuolto Oppilaitos. Täiendused ka Soomes, Rootsis, Saksamaal, Austrias jne. Töötanud suuhügienistina ja lektorina. Töötanud välja hambaarstiabide ja suuhügienistide kutseoskusnõuded. Hetkel töötab AS ODE Hambakliinik suuhügienistina. Projektimeeskonnas "Laste hammaste tervis"

Seotud asutustega:
· Dukan & Korrovits Hambaravi Kitsas 8, I korrus, Tartu, Tartumaa
· ODE AS Riia 11, Tartu, Tartumaa