Küsimus nr 5739

Kaisa küsis (14. veebr 2012)
Tere
Olen kolme lapse ema, kuid oma hammaste eest pole olnud mul võimalik hoolitseda. Seis on üsna hull minu jaoks ja ma pean varjama oma naeratust. Mul ei ole sellist aega, et käia iga natukese aja tagant hambaarstil. Kas Te pakute sellist teenust, et saaksin hambad korda ühe korraga või paari korraga. Pean silmas ka üldnarkoosi, kuna sellist pikka protseduuri ei ole ma võimeline vastu niisama pidama.
Tänan, kui saate aega vastata!
Marek Vink vastas (2012-02-16 09:34)
Enda tervise jaoks tuleb aega võtta. Üldnarkoosis hambaravi pole lahendus, sest magamise pealt funktsionaalseid lahendusi pole võimalik teha.
Mõistlik on rahulikult näiteks kord kuus hambaarsti külastada, mil tehtaks umbes tunnisel visiidil mingi piirkonna hambad korda.
Marek Vink Marek Vink, hambaarst

Haridus: Tartu Ülikool 1989-1992, Helsingi Ülikool 1992-1995. Tartu Ülikooli õppejõud 1997-2005. Hetkel hambaarst Al Mare Hambakliinikus. Hambaarstide Liidu president

Seotud asutustega:
· Meliva Al Mare hambakliinik Vabaõhumuuseumi tee 2A, Tallinn
· Meliva KW hambakliinik Pärnu mnt 22-2, Tallinn

NB! Meie leht kasutab küpsiseid (cookies) veebiliikluse analüüsimiseks ning kasutajakogemuse parandamiseks. Jätkates veebilehe kasutamist, nõustud küpsiste salvestamisega sinu arvutisse.