Küsimus nr 5570

Meelis küsis (29. okt 2011)
Tere, pole aastaid hambaarti juures käinud, pole rahaliselt võimalik olnud, viimati, kui käisin oli see nagu tsirkus minu jaoks, hammas hakkas lagunema ja kiirustasin hambaarsti juurde Mustamäele seal tehti midagi, ühesõnaga "korda".
Hammas lagunes umbes kuu aja pärast sootuks ära ja hakkas valutama, käisin teise hambaarsti juures ja sealt sain sõimata, et miks käin arsti juures, kes ei oska midagi teha ja sootuks valesti käitutud selle hambaga ja enam midagi teha ei anna, tädi hakkas teisi hambaid, minuarust "lõhkuma" ilma, et neil oleks midagi viga olnud, tundus, et tahtis must klienti endale teha, suht valulik oli.
Enne ei olnud hammastel nagu midagi aga siis hakkas nagu ridamisi probleeme tulema, jama oli veel selles, et kaotasin töö ja polnud raha, et selle tädi juures enam käia ja nii see läks ja nüüd on suht jamasti päris mitme hambaga, küsimus, kas Teie juurde on võimalik lähiajal aega saada, ja kas selline hambaartide käitumine on tavaline või kuidagi õigustatud kliendiga?
Marek Vink vastas (2011-11-03 16:08)
Hambaauguga on tihtipeale nii, nagu juhtus Totuga Kuul. Ehk siis seest suurem kui väljast. Bakterid hävitavad hamba sisse pääsedes just hambaluu, sest hammast kattev vaap on tänapäeval väga tugev. Nii ongi hambad seest tühjad ehk praktiliselt ei jää neist midagi alles, kui hambaarst puhastama hakkab.
Marek Vink Marek Vink, hambaarst

Haridus: Tartu Ülikool 1989-1992, Helsingi Ülikool 1992-1995. Tartu Ülikooli õppejõud 1997-2005. Hetkel hambaarst Al Mare Hambakliinikus. Hambaarstide Liidu president

Seotud asutustega:
· Meliva Al Mare hambakliinik Vabaõhumuuseumi tee 2A, Tallinn
· Meliva KW hambakliinik Pärnu mnt 22-2, Tallinn

NB! Meie leht kasutab küpsiseid (cookies) veebiliikluse analüüsimiseks ning kasutajakogemuse parandamiseks. Jätkates veebilehe kasutamist, nõustud küpsiste salvestamisega sinu arvutisse.