Küsimus nr 5414

Mures küsis (15. apr 2011)
Tere, mure selles, et detsembri lõpus eemaldati hambakivi, mis oli igeme all ja ei olnud nähtav. Seda tehti kogu suust, saadi põletik ilusasti kontrolli alla, igemed enam ei veritsenud ja paistetus kadus. Tehti ka soodapesu ja nüüd käin iga kuu näitamas ja tekkinud auke parandamas. Eelmine visiit oli vähem kui kuu tagasi.
Täna hambaid niiditades avastasin kahes kohas igeme all tumedad laigud, ilmselt siis jälle hambakivi mõnes kohas tekkinud. Küsimus, kas sellega kannatab nüüd oodata järgmise vastuvõtuni või peaksin kohe kuhugile tormama neid laike eemaldama. Hirm on, et kui seda kiiresti ei tee, kukuvad hambad suust vms.
PS- igemed ei veritse ja muid probleeme nendega hetkel tekkinud ei ole.
Terje Altosaar vastas (2011-04-20 09:58)
Ei ole asi nii hull.

Sobib, kui järgmisel visiidil eemaldatakse häirivad laigud.

Terje Altosaar Terje Altosaar, suuhügienist

Lõpetanud 2003 Helsingin Ammattinkorkeakoulun Sdati, 1995.a Helsingin IV Terveydenhuolto Oppilaitos. Täiendused ka Soomes, Rootsis, Saksamaal, Austrias jne. Töötanud suuhügienistina ja lektorina. Töötanud välja hambaarstiabide ja suuhügienistide kutseoskusnõuded. Hetkel töötab AS ODE Hambakliinik suuhügienistina. Projektimeeskonnas "Laste hammaste tervis"

Seotud asutustega:
· Dukan & Korrovits Hambaravi Kitsas 8, I korrus, Tartu, Tartumaa
· ODE AS Riia 11, Tartu, Tartumaa

NB! Meie leht kasutab küpsiseid (cookies) veebiliikluse analüüsimiseks ning kasutajakogemuse parandamiseks. Jätkates veebilehe kasutamist, nõustud küpsiste salvestamisega sinu arvutisse.