Küsimus nr 5269

Tatjana küsis (2. veebr 2011)
Tere! Olen 20 ja mul on mure. Üks ülemine kihv on kasvanud teise hamba peale ja nüüd teine on täitsa seespool suud (tahaks nagu breketeid vms). Väga ebamugav on. Kuna olen alles hiljuti kolinud Tartusse, ei tea kus ja mis asutused on. Tahakski uurida, et kus on hea ja odavam panna kuna eriti raha pole aga äkki saaks kuidagi järelmaksuga vms.

Tänud
Triin Jagomägi vastas (2011-02-04 17:41)
Ravi maksumuse kalkulatsioon tehakse raviasutuses igale patsiendile individuaalselt. Tartu ortodontilise ravi hinnad on enamvähem samast klassist, aga kahjuks ei ole siin portaalis eetiline ühtegi firmat eraldi välja tuua. Ortodondid töötavad Tartus järgmistes hambakliinikutes: TÜK Stomatoloogia kliinik; Ode, Maxilla, Ortodontiakeskus, Nigul ja Orn Hambaravi, Kaarsilla hambaravi, Maxilla, Blendent, Denslux, PMA. Loodan, et ei unustanud ühtegi kliinikut.
Triin Jagomägi Triin Jagomägi, ortodont

1987-1993 Tartu Ülikool, Arstiteaduskond, stomatoloogia eriala. 1993-1995 Kuopio Ülikool, International Institute for Oral Health, MSc in orthodontics. Alates 1996 Tartu Ülikool lastestomatoloogia assistent. SA TÜ Stomatoloogiakliinik arst-õppejõud.

Seotud asutustega:
· Meliva Tartu hambakliinik Riia 2, Tartu (Kvartali keskuse 3. korrusel), Tartumaa
· Tartu Ülikooli Kliinikumi Stomatoloogiakliinik L.Puusepa 1A (4.korrus), Tartu, Tartumaa