Küsimus nr 4925

Taimi küsis (25. märts 2010)
Mul murdus esihambast tükk ära, ehk peaaegu pool hammast.
Tahaksin teada, palju läheks umbkaudu selle parandamine maksma?
Reet Pallase vastas (2010-03-29 10:17)
Tere Taimi,

Valguskõvastuva täidise hind on meie kliinikus sõltuvalt hamba kahjustuse suurusest 850-1150 krooni. Sellele lisandub tuimestuse hind.

Kui hammas on aga niipalju katki, et vajab taastamist krooniga, siis täiskeraamiline kroon maksab meie kliinikus 6100 krooni. Sel puhul on tegu komplekshinnaga, millele ei lisandu enam tuimestuse, jäljendite, mudelite, krooni tsementeerimise vms hindasid.

Kliinik 32-l on olemas oma hambalabor ja see teeb taoliste esteetiliselt oluliste kroonide valmistamise eriti mugavaks. Kroone valmistav hambatehnik saab vajadusel ise hammaste tooni ja kuju vaadata ja vajadusel enne kroonide suhu asetamist ka kiirelt korrigeerida - hambavärv on inimeseti väga erinev ja ideaalse tulemuse jaoks võib see vajalikuks osutuda.

Meie juurde saate aja broneerida helistades numbril +372 6 32 32 32 või võttes meiega ühendust e-posti aadressil info@kliinik32.ee või skype aadressil: kliinik32.


Heade soovidega,

Reet Pallase
hambaarst
Kliinik 32


Reet Pallase Reet Pallase, hambaarst

Töötab Kliinik 32 hambaarstina, kelle valdkonnaks on hammaste ravi ja suukirurgia. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ja alustanud residentuuris spetsialiseerumist suu-, näo- ja lõualuudekirurgiks.

Seotud asutusega:
· Kliinik 32 Tornimäe 5, Tallinn

NB! Meie leht kasutab küpsiseid (cookies) veebiliikluse analüüsimiseks ning kasutajakogemuse parandamiseks. Jätkates veebilehe kasutamist, nõustud küpsiste salvestamisega sinu arvutisse.