Reet Pallase (end. Ansip)

hambaarst, kõrgem haridus

Kood: D03457 Vt Terviseamet
Hambaarst, kelle valdkonnaks on hammaste ravi ja suukirurgia. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ja spetsialiseerub residentuuris suu-, näo- ja lõualuudekirurgiks.
Osalenud konverentsidel ja koolitustel Eestis, Soomes, Lätis, Poolas, Rootsis, Itaalias, Ameerika Ühendriikides, Monacos ja Maltal.
Reet Pallase on seotud asutusega:
Kliinik 32 Tornimäe 5, Tallinn

Reet Pallase vastab patsientide küsimustele:

Mart küsis
17.jaan. 2011
hambaarst Reet Pallase vastas
28.sept. 2012
Mis vahe on plommil ja kompsiit täidisel? Kas on võimalik hammas nii ülesehitada et plommi ei paistaks ? TänanTere Mart, Komposiit ongi täidismaterjal ehk plomm. Teisisõnu ongi tänapäeval enimkasutatud nn. plommimaterjal valguskõvastuv komposiittäidis. Sõltuvalt hamba värvitoonist on võimalik hammas üles ehitada nii, et täidist näeb ainult hambaarst. Kui... loe edasi »
Liina küsis
26.apr. 2009
hambaarst Reet Pallase vastas
21.aug. 2012
Kas eestis on võimalik üldnarkoos, kui näiteks parandatakse mitut hammast korraga. Hind pole oluline aga üks hullemaid asju on just enne tuimestust tehtav urgitsemine. Kas ei saaks nii, et ütlen...Tere Liina, Narkoosis on tõepoolest võimalik parandada ka mitut hammast korraga. Küll aga diagnoosib hambahaigusi ja otsustab ravivajaduse üle ikkagi hambaarst, kes on eriala omandamiseks õppinud pikki aastaid. Naerugaasi minu... loe edasi »
Janne küsis
18.apr. 2012
hambaarst Reet Pallase vastas
26.apr. 2012
Tere! Lugesin siin hambaarstifoobia kohta. Ise ei ole käinud ka 8 aastat ja hakkas hammas valutama, kaks nädalat sõin valuvaigisteid, ja siis kui enam ei mõjunud läksin esmaabisse, kus tehti,...Tere Janne, Enne hambaarsti vastuvõtule minekut võite soovi korral võtta ka valuvaigistit. Praeguseks peaks äge põletik olema taandunud ning ka tuimestuse mõjumisega ei tohiks olla muresid. Heade soovidega, Reet Pallase... loe edasi »
Kelli küsis
01.apr. 2012
hambaarst Reet Pallase vastas
09.apr. 2012
Tere! Millest võib olla tingitud plaatjate kildude eemaldumine hammastelt?Tere Kelli, Killud võivad eemalduda hammastelt, täidistelt erinevatel põhjustel - tulenevalt mälumisjõududest, struktuurilistest iseärasustest jms. Täpsema vastuse oskab anda teid üle vaadanud hambaarst. Heade soovidega, Reet Pallase loe edasi »
Martin küsis
03.apr. 2012
hambaarst Reet Pallase vastas
09.apr. 2012
Tere! Mul on sihuke probleem, et ülemine purihammas hakkas üle kuu tagasi väga kõvasti valutama, mille peale sõin ma päevas mitmeid valuvaigisteid, kuid kasu oli neist vähe. Nii saigi kaks...Tere Martin, Teie ülemisel purihambal on juureümbruse põletik, mida põhjustavad suure tõenäosusega juurekanalis elavad mikroobid. Sellest põletikust vabanemiseks on vajalik puhastada juurekanalid või eemaldada põletikku põhjustav hammas. Seega soovitan pöörduda... loe edasi »
Vaata kõiki vastuseid »