Kodu või vangla?

Vanglas saad sa kolm korda päevas korralikult kõhu täis süüa, ilma et ise peaks selleks vaeva nägema.
Kodus pead sa vaaritama 3 korda päevas ja ikkagi jõuavad su mees ja lapsed rohkem ära süüa, nii et ise närid kuivikuid.

Vanglas saad sa iga päev terve tunni jagu värskes õhus jalutada ja soovi korral sportida.
Kodus pead sa paar tundi oma õue koristama, et seal saaks muru niita. Pärast muru niitmist pead sa koristama tube, mille lapsed vahepeal segi ajasid.

Vanglas harjud sa vaatama telerit, võib-olla isegi kaabelTV-d.
Kodus pead sa õhtu otsa kuulama oma laste ja mehe nääklemist telekapuldi pärast ning isegi kui sul on kaabelTV, pead tundide kaupa vahtima mõtetut Cartoonsi...

Vanglas võid lugeda neid raamatuid, mis sulle endale meeldivad ning osaleda tasuta enesetäienduskursustel.
Kodus pead lugema raamatuid, mille kangelasteks on Puhh, Notsu ja teised "toredad" staarid, ning ise samal ajal  mõtlema, kas pärast laste ülikooli saatmist, saad sa veel iga päev söömist lubada.

Vanglas saad sa tasuta arstiabi.
Kodus pead sa maha müüma kõik oma ema hõbeehted ning täitma haigekassale ja tervisekindlustusele sadu pabereid lootuses, et arstid näevad sind enne kui sa sured.

Vanglas tulevad sulle külalised vaid kindlaks ajaks, sa räägid veidi nendega ning jätad siis muretult hüvasti, jalutad oma kongi ja viskad jalad seinale.
Kodus pead sa hakkama 3 päeva enne külaliste tulekut koristama ja poodidest sööki kokku ostma ja vaaritama. Kui külalised on kohal, on su ainsaks palveks nende kiire lahkumine. Pärast seda pead sa jälle mitu päeva nende järelt koristama ning mustade nõude kuhjasid likvideerima.

Vanglas võid sa oma vabal ajal kirjutada kirju või niisama oma kongis laiselda.
Kodus pead sa koristama nii enda kui teiste tube... ja mis asi see vaba aeg veel on?

Vanglas on sul kongis sinu personaalne tualett.
Kodus pead sa vannitoa ust jõuga kinni hoidma ning potil istudes pidevalt aru andma, millal sa juba lõpetad ning millal sa lähed oma laste heaks midagi tegema.

Vanglas kannab su riiete puhtuse eest hoolt kohalik pesumaja.
Kodus pead sa pidevalt jälgima, kas sul endal ja teistel on riided puhtad ja triigitud ning saad alatasa sõimata, kui kellegi lemmiksärk pole jälle õigeks ajaks ära pestud.

Vanglas viivad nemad sind sinna, kuhu sul on vaja minna.
Kodus viid sina teisi sinna, kuhu neil on vaja minna. Unusta enda vajadused.

Vanglas hoiavad valvurid sul pidevalt silma peal ning jälgivad, et sa kannaks kaasas vaid sulle kuuluvaid asju ning keegi teine su asjades ei soriks.
Kodus pead sa oma asjade leidmiseks teiste asjades sobrama ning siis imestama, kes küll viimase raha sinu rahakotist on ära võtnud.
 

NB! Meie leht kasutab küpsiseid (cookies) veebiliikluse analüüsimiseks ning kasutajakogemuse parandamiseks. Jätkates veebilehe kasutamist, nõustud küpsiste salvestamisega sinu arvutisse.