10 käitumismudelit, mida võiks õppida oma kassilt

1. Olge alati valmis mängima. Õppige märkama mängulist helki armastatud inimese pilgus ning asuge viivitamatult tegutsema.

2. Kui teil on hea meel kedagi näha, sirutage käpad/käed välja ja nuruge sülle.

3. Kui armastatud inimene unustab teid toita, ärge võtke seda isiklikult. Lihtsalt istuge oma taldriku kõrval ning nähke näljane välja iga kord, kui ta mööda kõnnib.

4. Rääkige armastatuga pidevalt ja pausi pidamata. See näitab talle, et te armastate teda ja et ta on tähtis.

5. Ärge kartke puudutust küsida. Pikali heitmine ja armas olek toimib väga hästi. Võib ennast ka armastatud inimese vastu hõõruda.

6. Kui te nõuate tähelepanu, aga ei saa seda, püüdke ootamatult ära kaduda. Ärge ilmuge mõnda aega välja, isegi kui teid kutsutakse. Järgmine kord mõtleb ta sügavalt järele, enne kui ta teid eirab.

7. Näidake oma armastust kingitustega. Seiske kindlasti kingituse kõrval ja oodake, et teid vääriliselt tunnustataks.

8. Nurruge, kui armastatud inimene on läheduses. See julgustab teda lähemale tulema ja teid puudutama, teie aga saate näidata, kui palju te teda hindate.

9. Julgustage armastatud inimest teiega väikseid uinakuid ette võtma. Uinaku tegemisel tõmmake end teki all kerra ja hoidke end nii tema lähedale, kui võimalik.

10. Alati lohutage armastatud inimest, vaatamata sellele, kas ta vajab emotsionaalset või füüsilist lohutust Kaisutamine, nurrumine ja peale istumine peaks kõike ravima.