AEEDC DUBAI 6.02-13.02.2017

Toimumisaeg 2.-13.veebr 2017
Toimumiskoht Dubai
Korraldaja Dab Eesti OÜ
Osavõtutasu -
Lisainfo Info ja registreerimine: 5524455 või kou@ringreisid.ee
Veebileht http://aeedc.com

AEEDC DUBAI 6.02-13.02.2017

REISIJUHT MARTTI KALDA


ESTAIR OÜ kutsub teid 6.02-13.02.2017 Dubaisse. Araabia Ühendemiraatides toimuvale rahvusvahelisele hambaarstide konverents- ja hambaravimessile http://aeedc.com/.
1 päev-esmaspäev 6 veebruar: Tallinn-Helsingi-Dubai
Lend AY118 Tallinn-Helsinki 06:10 – 06:40
Lend AY961 Helsinki – Dubai 08:20 – 16:30
Ootame Teid Tallinna lennujaama väljuvate lendude saalis poolteist tundi enne lennuki väljumist ESTAIR'i kassa juures, kus väljastatakse reisijatele vajalikud reisidokumendid.

Dubai on välja kasvanud lihtsast kalurikülast Araabia maade finantskeskuseks, mis on täis luksust, sära ja modernsust.
Selles linnas on kõik maailma suurim! Siin mõned maailma suurimad:
-Palm Jumeirah on maailma suurim tehissaar, kus paikneb Lähis-Ida suurim veepark Aquaventure, seal saab lasta liugu ka läbi haikala-akvaariumite.
-Maailma suurim kaubanduskeskus Dubai Mall hõlmab 1200 kauplust ja 200 restorani.
-829,8 meetri kõrgune Burj Khalifa
-Burj Al-Arab hotell on 321m kõrge, ta on maailma kõrgeim . Teda loetakse 7* hotelliks, kuigi ametlik reiting on 5*.Hotellis on 202 2- ja 3- kohalist ruumi. Ruumid on 7 meetrid kõrged ja korruseid on 28. Hotelli aatrium on 182m kõrge, mis on kõrgeim maailmas.

Väga kiiresti on saanud Dubai sümboliks maailma kõrgeim pilvelõhkuja Burj Khalifa ,ta on pälvinud palju rahvusvahelisi auhindu. Burj Khalifa ehk Khalifa torn'is on 163 korrust ja 900 apartamenti ning 57 lifti.Guinessi raamatusse kantud tornist langevarjudega allahüppamine ja alt mööda väliseina 6 tunniga ülesronimine „ämblikmees“ Alain Roberti soorituses on väljakutsed paljudele ekstremistidele.
Torni purskkaevusüsteem on 250 meetrit pikk ja purskab vett 150 meetri kõrgusele. Süsteemi valgustavad 6600 valgustit ja 50 värviprojektorit.

2.päev-teisipäev 7 veebr.:hommikul Dubai poolepäeva ekskursioon.(H) (buss,jalgsi,paat)
Peale hommikusööki sõidame osa saama Dubai linna ilust ja särast. Meile avaneb tähelepanuväärse ja elust pulbitseva metropoli tänapäev. Oma teekonnal tutvume vana ja eheda Bastakiya kvartaliga.See on maaliline pilguheit linna minevikku ning loob ümbritseva arhitektuuri ja ehitisbuumiga terava kontrasti. Kitsastel varjulistel tänavatel avastame traditsioonilisi tuulutustornide ja elegantsete siseõuedega maju. Siin asuvad kunstigaleriid, muuseumid ja stiilsed kohvikud.
Al-fahidi kindluses asuv Dubai muuseum loob elava pildi sellest, kuidas Dubai on saavutanud kolmandiku sajandiga niisama palju nagu enamik linnu mitme sajandi vältel. Muuseumi väljapääsu juures seisab araablaste traditsiooniline laev dawa.

Läheneme Dubai Creek'ile. Õhk meie ümber on läbiimbunud küllastanud viiruki lõhnast, lained laksuvad vastu sadamates seisvaid paadikülgi ja kaupmehed kutsuvad aeg -ajalt hüüetega mööduvaid inimesi turule.
Kunagi ammu seisid siin pärlipüüdjate paadid, otsides jõe sügavikust pärleid ja aegamööda hakkas siia tekkima linn. Sageli kutsutakse seda „tõeliseks Dubaiks“.

Sõidul kohaliku lamedapõhjalise veetaksoga, mida kutsutakse Abra'ks, üle Dubai Creek'i teel Deira piirkonna suunas saame nautida ilusaid linnavaateid.
Deira'sse jõudes külastame Vürtsiturgu, mis hellitab meeli eksootiliste vürtside lõhnadega. Müüakse viirukit, mürri ning palju teisi erinevaid vürtse. Edasi külastame kuulsat Kullaturgu, kus leidub ehteid igale maitsele ja rahakotile.
Ekskursioonil teeme fotopeatused Jumarah' mošee, Burj Al-Arab hotelli, Dubai purskaevude ja Dubai Mall'i juures.
Muuseas, emiraatlased nimetavad Dubaid Los Angeleseks.

3. ja 4. päev-kolmapäev-neljapäev, 8 -9 veebr. Koolitus (H)
Hommikusöök hotellis.


5.päev-reede, 10 veebruar (H,L) (buss,jalgsi)
Hommikusöök hotellis.
Täna võtame kursi 125km kauguses oleva Abu Dhabi suunas, mida emiraatlased kutsuvad uhkusega AÜE New Yorgiks. Saarel asuv säravate pilvelõhkujatega ääristatud lummav Abu Dhabi on AÜE pealinn. , kus on küllaga kitsaid valgeid liivarandu, millede kallast uhuvad taevasinised veed.
Need kohad on populaarsed jalutajate ja kriketimängijate seas. Laiuvate roheliste parkidega linnas, kus on palju laste mänguväljakuid, on armastumaiks pargiks tõusnud uued Al-Markaziyah' aiad.
Abu Dhabit (tõlkes Gazelli isa) peetakse vaimu- ja kultuurikeskuseks. Siinsed kaks ehitist , mis seda kõige paremini peegeldavad, on Kultuurifond ja 1761 aastal ehitatud Qasr Al-Hosni palee. Palee on linna vanim ehitis ja kindluse peasissepääs on kaunistatud islamimaailma tüüpilise elegantse Portugali stiilis mosaiigiga.
Ekskursiooni kõrghetked on: Sheikh Zayed Grand mošee nägemine, kuhu mahub 30000 palvetajat; Abu Dhabi vanalinn, Abu Dhabi kultuuriküla ja väike muuseum, Abu Dhabi rannikutee (Corniche); Saadiyat saarele 2016 aastal ehitatud Louvre museum ja Guggenheim muuseum;Yas saarel olev Formula 1 ringrada ning Ferrary atraktsioonide park, mis on maailma suurem kinnine konditsioneeriga park.(siin tehakse fotostop)

6.päev-reede 11 veebruar: 6 tunnine 4x4 safari BBQ õhtusöögiga (H,Õ)
Hommikusöök hotellis.
Järgneb kõrbesafari imelistel liivadüünidel.
Peale lõunat sõidavad 4x4 veoga Toyota Land Cruiser'id V8 hotelli ette ja sõit läheb kõrbesse. Esimene peatus on autokummide rõhu vähendamiseks, et säilitada stabiilsust liivadüünides. Autod on varustatud võimsa konditsioneeri ja kvaliteetse audiosüsteemiga. Giidiks on eriväljaõppe saanud autojuht. Düünides teeme vigursõitu 30-45 minutit ja edasi liigume beduiinide laagri poole. Teel tehakse peatusi kõrbe imetlemiseks ja pildistamiseks. Beduiinide laagris ootab meid tee ja kohvi koos maiustuste ning snäkkidega. Laagris saab enne kõhutantsu ja „tanoura“ showd proovida liivalauatamist, kaamelisõitu, saab lasta teha endale henna tätoveeringut või proovida vesipiipu. Emiraatide kultuur elab arvukais tantsudes ja lauludes, rikkas suulises pärimuses, usurituaalides ja imelises beduiinide kultuuris.
Hõrgutav buffet õhtusöök ja live barbecue avatakse kahe etenduse vaheajal. Karastusjoogid ja vesi on hinna sees. NB!Tasuline on ainult pildistamine araabia riietuses,15USD pilt.
Lisaks liivadüünide imepäraste vormide ja värvide nautimisele keskpäeval saab imetleda ka päikese loojangut Araabia kõrbes. See on väga ilus looduse vaatemäng, mis jääb kauaks mällu ja mida saab aastaid hiljem meenutada.

7.päev-laupäev 12 veebruar (H,Õ)
Hommikusöök hotellis
Paadisõit õhtusöögiga.

8. päev – esmaspäev 13 veebruar kojulend
Hommikusöök hotellis.

AY962 17:35 DXB-HEL 22:15 ja AY117 HEL 23:45 TLL 0020

Viimati muutis: Hambaarst.ee 23.08.2016

Vaata ka neid koolitusi

13.-25.veebr 2017
Väljaspool Eestit
Malaisia ja Singapur koos AOSC Singapur külastuse ja Heraeus Kulzer tootekoolitusega.
Lektor: Loona Pärnakivi Joakim Bursell
Korraldaja: Magnum Dental OÜ
9.-10.dets 2016
Väljaspool Eestit
NB! Meie leht kasutab küpsiseid (cookies) veebiliikluse analüüsimiseks ning kasutajakogemuse parandamiseks. Jätkates veebilehe kasutamist, nõustud küpsiste salvestamisega sinu arvutisse.