Heategevuskontsert Laste Särav Naeratus

Toimumisaeg 11.dets 2013
Toimumiskoht Wabadus Cafe, Vabaduse väljak 10, Tallinn
Korraldaja Projekt "Laste hammaste tervis"
Osavõtutasu -
Lisainfo kiku@hambaarst.ee
Veebileht http://kiku.hambaarst.ee

Jõulud on rõõmu- ja rahuaeg, kuid ka aeg vaadata enda ümber ringi ning märgata abivajajaid. Olete oodatud andma oma panust, et muuta laste naeratused säravaks.
11.12.2013 kell 19:00 korraldab LEO-klubi Tallinn juba teist aastat järjest heategevusliku õhtusöögi kohvikus Wabadus. Meeleolu hoiavad üleval noored andekad lauljad ja suurepärane õhtujuht. Lisaks mitmed üllatused.
Õhtusöögi hind on 20€, 25€ või 30€ sõltuvalt menüüeelistusest. Pakett sisaldab õhtusööki, tervitusjooki, jõulukontserti ja ühte bingopiletit. Kogu tulu, mis õhtul kogutakse, läheb heategevuseks. 
Heategevusürituse eesmärgiks on aidata Eesti Suuhügenistide Liidu ja Eesti Hambaarstide Liidu poolt algatatud projekti "Laste Särav Naeratus". Paljudel lastel ei ole oma hambaharja ja meie kätes on võimalus seda muuta. Iga laps väärib jõuludeks vähemalt ilusat ja õnnelikku naeratust. Selleks komplekteerime saadud tulust lastele esmase suuhügieeni kinkepakid. 
Kuna kohtade arv on piiratud, siis palume oma tulekust teada anda reserveerides laua koos menüüeelistusega aadressil kadri@wabadus.ee. 
Pakett 1 (eelroog + dessert 20€): Caesari salat vutimunade, riivitud Parmesani ja grillitud lõhega + Espresso-vanilje toorjuustukook marjakastmega 
Pakett 2 (pearoog + dessert 25€): Grillitud pardirinnafilee pataadi-porgandipüree ja Madeira kastmega + Kreembrülee karamelliseeritud õunte ja vaarikakastmega
Pakett 3 (suupistevalik kahele 30€): Juustud, oliivid, päikesekuivatud tomatid, grisiinid, Parma sink.
Lisaküsimuste puhul kirjutage leoclubtallinn@gmail.com või siia ürituse lehele!
Tulge veetke meiega üks tore õhtu ja aitame koos hoida laste naeratused säravad!

Viimati muutis: Meryli Tõeleid 09.12.2013