Philips Sonicare For Kids

Dr Karīna Kopmane-Račko, DDS Riia Stradina Ülikooli Stomatoloogia Instituut
29. juuni 2014


Philips Sonicare For Kids on innovatsioooniline sonic tehnoloogial hambahari, et anda maksimaalne hooldus lapse suuhügieenis

Mis on Sonicare Kids?
Sonicare For Kids on innovatiivne sonic tehnoloogial põhinev hambahari, spetsiaalselt disainitud 4-12 aastastele lastele

Kuidas Sonicare For Kids töötab?
1. Mehaaniline tegevus - kõrgel amplituudil ja sagedusel liikuvad harjased, mis teevad rohkem kui 30 000 lööki minutis
2. Vedeliku dünaamiline liikumine - harjaste liikumine tekitab suus vee, sülje ja hambapasta liikumise, mis aitab eemaldada kattu isegi kohtadest kuhu harjaste otsad ei puutu - raskesti ligipääsetavad kohad nagu hambavahed ja igemetaskud. Tänu sellele nähtusele suudab sonic hambahari eemaldada hambakattu isegi kuni 3mm kauguselt!

Miks peaks valima Sonicare Kids-i?
• Tänu sonic tehnoloogiale eemaldab Sonicare For Kids kuni 75% rohkem kattu, kui manuaalne hambahari, olles samal ajal ohutu ja pehme igemetele ja suu kudedele.
• Sonicare For Kids kliiniliselt tõestatud, et on oluliselt efektiivsem, kui teised lastele mõeldud elektrilised hambaharjad.
• Sonicare For Kids hambahari annab kõige efektiivsema profülaktika hambakaariese ja igemehaiguste ennetamiseks.
• Sonicare For Kids hambaharjal on muusikaga taimer, mis muudab harjamise protsessi põnevamaks ja tagab, et hambaid harjatakse soovitatud aja (2 minutit), muusikaga märguanne tuleb iga ¼ järel, et eemaldada mustus ja katt ühtlaselt kogu suust.
• Sonicare For Kids hambahari on laetav, aku kestab 2x päevas pestes poolteist kuni 2 nädalat, harjapeasid peab vahetama iga 3 kuu järel.
• UUS Sonicare For Kids hambaharja mudel sisaldab 8 muudetavat kleepsu, erinevates värvides ja mustrites, et nii poisid, kui tüdrukud saaksid muuta oma hambaharja ilusaks ja eriliseks.
91% hambaravi spetsialistidest eelistab ja soovitab Sonicare For Kids´i oma laste hambaharjaks.

 

Dr. Karina Kopmane-Racko, DDS, hambaarst Riia Stradina Ülikooli Stomatoloogia Instituudis:

Balti riikides on üldine laste hammaste tervislik seisund vilets, pealmiselt on see tingitud harjamisharjumistest. Alla 10-aastastel lastel peaksid lapsevanemad pidevalt jälgima hammaste pesemist ja kui vajalik siis ka aitama. Siiski on reaalsus, et paljudel lapsevanematel pole piisavalt aega, et seda teha ja lapsed näevad hammaste pesu, kui igavat ebameeldivat ülesannet, mis on palju väiksema tähtsusega, kui kõik muu. Sonicare Kids-is on kombineeritud 21.sajandi tehnoloogia ja mitmed erinevad nipid, mis muudavad hambapesu lastele huvitavaks ja ahvatlevaks. Sonic tehnoloogia teeb ühe pesemiskorraga rohkem liigutusi, kui manuaalne hambahari terve kuuga. Sonicare Kids on parim, mis lapsevanemad saavad valida oma laste hammaste eest hoolitsema.